Login Regjistrohuni
Fatural Arrow Comodo Secure

Krijoni Fatura Lehtë dhe Sigurtë!

Dërgoni fatura me Email, Shikoni faturat e pa-paguara, dhe Shtoni pagesa.

Përdoreni kudo Online në Desktop, Laptop, Tablet, dhe Mobil.

Për Biznese Shërbimi dhe Organizata në Kosovë.

Parapagesa: Vetëm 5 Euro në muaj.

Filloni përdorimin e FATURAL

Përdorimi 30-ditë FALAS

Fatural View

Klientët e Fatural

"FATURAL na ka lehtësuar procesin e Faturimit 100%! Nuk kemi më probleme me humbjen e faturave të krijuara në Excel. Në Fatural pothuaj se të gjitha aspektet arrihen me 'një-klik'. Gjetja e shpejtë e faturave, Regjistrimi i pagesave, Filtrimi sipas statusit të pagesave... Të gjitha në një vend. Ju falemnderit, Fatural!"

Shkenca Goçi
Eurokoha/Diggiworx

Filloni përdorimin e FATURAL

Siguri Maksimale

Vetëm Ju keni qasje në konton tuaj. Përdorimi i Fatural është i siguruar me çertifikatë mbrojtëse nga Comodo Security.

Mbështetje e plotë

Jemi gjithnjë afër jush. Azhorimet më të reja dhe përgjigjet e shpejta shprehin dedikimin tonë ndaj klientit.

Parapagesa mujore

Lehtësia e menaxhimit të financeve me Fatural përcillet me çmimin më të vlefshëm mujor nga vetëm 5 Euro.

Përdoreni në çdo vend

Ju nevojitet vetëm çasje në Internet. Fatural përdoret nga çdo kompjuter dhe kudo që jeni duke udhëtuar.


Kush është Fatural?


FATURAL është produkt i kompanisë Amerikane Goodwerp, Inc.

Mbrapa zhvillimit teknologjik qëndron kompania softuerike, boldUnderline. llc. në Prishtinë. Produktet dhe stafi i boldUnderline. llc janë paraqitur në mediumet botërore si, Forbes, The Economist, NPR, dhe të tjerë:

Forbes Logo NPR Logo The Economist Logo Inventures.eu Logo Creative Business Cup Logo Startup Istanbul Logo Geektime Logo Product Hunt Logo LAUNCHub Logo Saascribe Logo Startup Sauna Logo Digjitale Logo Zeri Logo

Liri e plotë

Fatural përdoret përmes Internetit. Kudo dhe në çdo kohë.
Asgjë nuk duhet të instalohet!

Parapagimi
5 Euro në muaj

Paguhet me çdo kredit/debit kartelë Visa apo MasterCard.


Lehtë dhe Sigurtë!

Filloni përdorimin e FATURAL

Pyetje? Na kontaktoni përmes faqes tonë në Facebook ose në info@fatural.com


Mësoni për të rejat e fundit mbi Fatural
duke e bërë Like faqen tonë në Facebook

Na kontaktoni përmes
FB Messenger
Facebook Messenger