Login Regjistro Kompaninë
Fatural Arrow Let's Encrypt Secure

Krijo Fatura Lehtë dhe Sigurtë!

Përdoreni kudo përmes internetit në Desktop, Laptop, Tablet, dhe Smartphone.

Për Biznese dhe Organizata në Kosovë dhe Shqipëri.

Siguri maksimale e të dhënave.

Parapagesa vjetore: 39€ në vit

Filloni përdorimin e FATURAL

Përdorimi testues FALAS

Fatural View

Klientët e Fatural

"FATURAL na ka lehtësuar procesin e Faturimit 100%! Nuk kemi më probleme me humbjen e faturave të krijuara në Excel. Në Fatural pothuaj se të gjitha aspektet arrihen me 'një-klik'. Gjetja e shpejtë e faturave, Regjistrimi i pagesave, Filtrimi sipas statusit të pagesave... Të gjitha në një vend. Ju falemnderit, Fatural!"

Shkenca Goçi
Eurokoha/Diggiworx

Eurokoha Logo
Filloni përdorimin e FATURAL

Siguri Maksimale

Vetëm Ju keni qasje në konton tuaj. Përdorimi i Fatural është i siguruar me çertifikatë mbrojtëse nga Lets Encrypt.

Mbështetje e plotë

Jemi gjithnjë afër jush. Azhorimet më të reja dhe përgjigjet e shpejta shprehin dedikimin tonë ndaj klientit.

Parapagesa vjetore

Lehtësia e menaxhimit të financeve me Fatural përcillet me çmimin të parapagueshëm vjetor.

Përdoreni në çdo vend

Ju nevojitet vetëm çasje në Internet. Fatural përdoret nga çdo kompjuter dhe kudo që jeni duke udhëtuar.


Kush është Fatural?


FATURAL është e zhvilluar në Prishtinë.

Stafi dhe produktet e Fatural janë paraqitur në mediumet botërore si, Forbes, The Economist, NPR, dhe të tjerë:

Forbes Logo NPR Logo The Economist Logo Inventures.eu Logo Creative Business Cup LogoStartup Istanbul Logo Geektime Logo Product Hunt Logo LAUNCHub Logo Saascribe Logo Startup Sauna Logo Digjitale Logo Zeri Logo

Përdorimi i platformës Fatural


Shfrytëzimi i platformës finaciare Fatural bëhet përmes Internetit. Asgjë nuk duhet të instalohet dhe të gjitha azhorimet në verzionin më të ri bëhen në mënyrë automatike.


Parapagimi përfshinë
Mbështetje ndaj klientit, përdorues pa-kufi, azhorime konstante të platformës, siguri maksimale të të dhënave, funksionalitete të reja, përputhje me ligjet më të fundit tatimore, përdorim i Fatural në Web, Tablet, dhe Mobile.


100% Mbështetje
Nëse për çfarëdo arsye ndërpreni abonimin, çdo muaj i pa-shfrytëzuar reimbursohet 100%.

Lehtë dhe Sigurtë!

Filloni përdorimin e FATURAL

Pyetje? Na kontaktoni përmes faqes tonë në Facebook ose në [email protected]


Mësoni për të rejat e fundit mbi Fatural
duke e bërë Like faqen tonë në Facebook