Login Regjistrohuni

Kush është Fatural?


FATURAL është e zhvilluar në Prishtinë.

Stafi dhe produktet e Fatural janë paraqitur në mediumet botërore si, Forbes, The Economist, NPR, dhe të tjerë:

Forbes Logo NPR Logo The Economist Logo Inventures.eu Logo Creative Business Cup Logo Startup Istanbul Logo Geektime Logo Product Hunt Logo LAUNCHub Logo Saascribe Logo Startup Sauna Logo Digjitale Logo Zeri Logo

Përdorimi i platformës Fatural


Shfrytëzimi i platformës finaciare Fatural bëhet përmes Internetit. Asgjë nuk duhet të instalohet dhe të gjitha azhorimet në verzionin më të ri bëhen në mënyrë automatike.


Parapagimi përfshinë
Mbështetje ndaj klientit, përdorues pa-kufi, azhorime konstante të platformës, siguri maksimale të të dhënave, funksionalitete të reja, përputhje me ligjet më të fundit tatimore, përdorim i Fatural në Web, Tablet, dhe Mobile.


100% Mbështetje
Nëse për çfarëdo arsye ndërpreni abonimin, çdo muaj i pa-shfrytëzuar reimbursohet 100%.

Lehtë dhe Sigurtë!

Filloni përdorimin e FATURAL

Pyetje? Na kontaktoni përmes faqes tonë në Facebook ose në [email protected]


Mësoni për të rejat e fundit mbi Fatural
duke e bërë Like faqen tonë në Facebook